Företagscupen  - 3 deltävlingar

Favorit i repris! Företagscupen, en lagtävling som består av 3 deltävlingar.  Anmäl ditt lag och var med och tävla om en stor vinstsumma! 

Deltävlingar:
1:a 
Áramótakeppni 28 dec 2019
2:a Vintertölten 22 feb 2020
3:a Påsktävling på långfredagen

Ett lag består av 4-6 ekipage. (laget anmälas via mail) Alla i laget behöver inte delta på samtliga tävlingar utan ni samlar bara ihop så mycket poäng som möjligt. 

Så här går det till:
Lagen skall under dessa tre deltävlingar samla så mycket poäng som möjligt. Det lag som samlar ihop mest poäng under tre tävlingar vinner och därav tar del av den stora vinsten. Man samlar poäng genom att placera sig i en final. Poängskala för vilka poäng man får för respektive placering ser du här nedanför. De fyra bästa placeringarna per tävling  är dem som räknas med till den totala slutsumman för laget. 

Poängskala:

Placering - Poäng

        1:a            10p
        2:a             8p
        3:a             6p
        4:a             4p
        5:a             3p
        6:a             2p
       

Sponsorer
Varje lag ska ha ett företag som sponsrar med lagsumman, 1000:- plus moms. Företaget kommer då få reklam uppsatt här under tävlingens gång samt uppmärksamat på hemsidan. Företaget kommer även presenteras i högtalaren när speakern hinner berätta vilka ni tävlar för. Har ni svårt att hitta ett företag för sponsring så är det bara att höra av er. Vi hjälper gärna till och letar fram ett åt er. 
 

Anmälan och betalning:

Anmäl ditt lag till tavling@tolt.nu
Ange namn på deltagande ryttare samt vilket företag som sponsrar. Vi skickar då ut en faktura på lagavgiften till företaget.
 
Anmälan samt anmälningsavgift  för varje ekipage görs enskilt till varje deltävling.

BOX & PERMANENTA HAGAR
Boxar 300 kr
Hagar, permanenta 200 kr / häst
Bokas via Cimone - 076 701 19 62
 
FRÅGOR
Besvaras av Moa / Cimone 0709965521 / 076-07011962 - tavling@tolt.nu - Vi ber er vänligen att hålla er till endast tavlingsmailen när det gäller frågor om anmälan mm. för att minska risken att någonting missas.   


Varmt välkomna att delta i företagscupen!