Ryttarbrev och Deltagarlista finns nu ute! 

Företagscupen

Favorit i repris!  Företagscupen blir av igen. Dem tre deltävlingarna blir  Aramotakeppni, Vintertölten, Påsktävlingen. Första pris till vinnande laget minst 20.000:- varuutäckt hos Tolt Nu butiken. Läs mer här!

Vi erbjuder nu sadelprovning för dig och din häst! Mer info under tjänster. 

Wasa Kredit

Vi kan nu erbjuda er olika avbetalningsmöjligheter på både våra hästar och sadlar.  Allt från 6-36 månader räntefritt upp till 48 månader med lågränta. 
Kontakta oss gärna för en individuell avbetalningsplan!  

Lagret är nu fyllt med isländsk fiskolja. Pris just nu 499:- 5l.

info ang. anmälan

Anmälan till våra tävlingar är bindande och giltig när betalning är gjord. Skickar du in en anmälan är du skyldig att betala.
 

Välkomna till Tolt.Nu AB!


Just nu söker vi praktikanter/sommarjobbare/extraarbetare till vår verksamhet!
 
Både inom lantbruk och hästverksamheten kan vi behöva extra personal så detta kanske är ett sommarjobb, en praktikplats eller endast ett extra arbete som passar dig?  
Vi kommer ha fullt upp med foderproduktion samt olika arbeten och kan därför behöva personer som är vana vid både körning, hantering samt reparationer av traktorer och andra lantbruksmaskiner.
Inom hästverksamheten finns det alltid något att göra för den intresserade, det finns ett 40 tal islandshästar på gården. Det innebär hjälp med skötsel, jobb i stallet och träning av hästarna.
På gården kommer det behövas arbete som målning, enklare byggen, uppfräschning, rensning och även underhåll av hagarna.
Vi söker den pålitliga, lojala och energiska att bli en i teamet på Tolt.nu. Vi ser gärna en person som trivs på landet med djur och maskiner, som är påhittig och självgående, som inte är rädd för att ta i där det behövs samt är flexibel. För rätt person finns det chans till förlängning. 
Låter detta intressant så skicka gärna ett mail till angelica@tolt.nu

följ oss på facebook!